T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Winteractie 2021-2022

Profiteer nu en ontvang  tot 10% WINTER-KORTING 

De ‘R’ zit weer in de maand, de ideale tijd om uw woning te voorzien van een nieuwe look. Zoals u inmiddels van ons gewend bent hebben daarom opnieuw een ijskoude kortingsactie voor u in petto:
Profiteer nu van 10% KORTING op al uw spuitwerken

We maken het dus weer extra voordelig voor u deze winter! Alles weer strak gespoten en weer voorzien van een frisse kleur. En dat met een mooie korting! Zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw woning. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op via info@kremersschilderwerken.nl, 040 842 26 67 of 06 46 188 684.

Deze kortingsactie is alléén geldig op spuitwerkzaamheden. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet geldig op reeds uitgebrachte offertes / opdrachten. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van deze waardebon, wanneer u tussen 1 november 2021 en 28 februari 2022 een getekende offerte overlegt. De uitvoering van het schilderwerk dient plaats te vinden in 2022.

Vult u onderstaand contactformulier volledig in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak voor opname.


    Latexspuiten 10% korting

    Ons Team

    ‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

    – René Kremers

    onze partners