T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutube

WAAROM DE BETERE SCHILDER?

Wie zijn huis laat schilderen, wil er zeker van zijn dat het goed gebeurt. Je wil niet het risico lopen dat iemand je schilderwerk verkeerd aanbrengt of dat het al na enkele maanden begint af te bladderen. Om er zeker van te zijn dat een goede, erkende schilder je pand schildert, ga je in zee gaat met een erkend Betere Schilder. Dan ben je zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in je schilderwerk, afgebladderd schilderwerk en zelfs houtrot, en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet je zeker dat je huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak. Ze zijn trots op het werk dat ze uitvoeren. Oordeel gerust zelf en bekijk hier de beoordeling die onze klanten hebben achtergelaten.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing- en controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Jarenlange garantie inclusief officieel garantiecertificaat

Je huis of bedrijfspand is je kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan). Daarop moet je zuinig zijn! Bij het zoeken naar een schilder kies je dus automatisch een vakman met hart voor je huis of bedrijfspand. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie.

Kies voor vakwerk en neem vandaag contact met ons op.

Impressie van de mogelijkheden

onze partners