T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Kwaliteitsschilderwerk met volledige garantie

Goedkoop Verfspuiten is een onderdeel van Kremers Schilderwerken. Wij combineren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kremers Schilderwerken is erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. We zijn uiteraard trots op die erkenning.

We verzorgen glas-, behang-, en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, en nieuwbouw. Ook kun je bij ons terecht voor de nieuwste spuittechnieken.

Kremers Schilderwerken is een begrip in de omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte en het afleveren van kwaliteitsschilderwerk met volledige garantie, is bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast staan we bekend om onze goede kostenbeheersing en goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op om te ontdekken wat Kremers Schilderwerken kan betekenen voor je binnen- en buitenschilderwerk.

Service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Kremers Schilderwerken is een vertrouwensrelatie met de klant essentieel. Onze aandachtspunten zijn daarom kwaliteit, advies en service. Verder:

  • Zijn we lid van overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • Zijn we erkend door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • Bieden we ruime garanties
  • Zijn we een erkend leerbedrijf

De Betere Schilder

Hét keurmerk van schilderend Nederland! Een erkend Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. Omdat ze ons motto onderschrijven: TROTS OP ONS VAK!

Erkend leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-scholieren het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit heet de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door scholieren te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

betere-schilder

Wij zijn aangesloten bij ‘De Betere Schilder’. Daarmee voldoen we aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder geeft u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.

De Betere Schilder monitort ook de klanttevredenheid. Afgelopen november zijn wij als derde van Zuid-Nederland geëindigd met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.4. Daar zijn we erg trots op.

9.4 Klik hier voor meer info

onze partners