T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Teamleden

Het schildersteam van Kremers Schilderwerken bestaat voornamelijk uit ervaren schilders – sommigen hebben meer dan 25 jaar ervaring – en jonge, getalenteerde en gemotiveerde schilders. Al onze medewerkers beheersen de kwaliteit en het vakmanschap van vroeger met de materialen en de snelheid van nu. Dat maakt ons uniek. Zo ben je verzekerd van uitstekend schilderwerk voor een eerlijke prijs.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures.

René Kremers

Directeur (mede-eigenaar)

Bij René zit het schildersvak in zijn DNA. René heeft het schildersbedrijf doorgezet dat zijn vader in de jaren zestig van de vorige eeuw begon. Door zijn jarenlange ervaring is René de drijvende kracht in het bedrijf. Zijn aandacht gaat met name uit naar de spuittechnieken latex en lak. Ook is hij bedreven in behang- en decoratietechnieken.

André Schriders

Directeur (mede-eigenaar)

André is mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. André heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse schildersbedrijven. Zijn enorme drive en hartstocht voor het schildersvak is voor velen een groot voorbeeld.

Wim Reijen

Schilder

Wim is een ervaren rot in het vak. We zij blij dat Wim, na lange tijd bij diverse schildersbedrijven te hebben gewerkt, ons team is komen versterken. Hij zorgt ervoor dat onze jongere medewerkers minimaal net zo goed als hij worden. Zijn kennis en kunde is voor ieder schildersbedrijf van groot belang.

Moaaz

Schilder

Moaaz werkt alweer een tijdje bij ons. Hij is een zeer getalenteerde schilder die in de komende jaren gaat doorontwikkelen. We zijn enorm trots dat hij bij ons team hoort.

Jorg Kremers

Leerling Schilder

Jorg, de zoon van René, zit nog op de Fontys Hogeschool waar hij Bedrijfskunde studeert. In elk vrij uurtje is hij present in ons bedrijf. Op langere termijn zou hij weleens verdere ontwikkelingen kunnen maken binnen Kremers Schilderwerken.

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

betere-schilder

Wij zijn aangesloten bij ‘De Betere Schilder’. Daarmee voldoen we aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder geeft u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.

De Betere Schilder monitort ook de klanttevredenheid. Afgelopen november zijn wij als derde van Zuid-Nederland geëindigd met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.4. Daar zijn we erg trots op.

9.4 Klik hier voor meer info

onze partners