T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

De opdracht: ik wil graag Latex-Spuitwerk laten uitvoeren!

 

Voordat we beginnen, hebben we uiteraard eerst een opdrachtomschrijving nodig. We willen graag van je weten wat je wil laten spuiten, om hoeveel vierkante meters het gaat en welke kleuren je voor het spuitwerk voor ogen hebt.

Deze informatie omtrent het spuitwerk is van groot belang. Hoe krijgen we die van je?

Wanneer je een aanvraag doet via de online offerte-module op de website krijg je een eerste indruk van de kosten. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Bij de meeste aanvragen bekijken we ter plekke de situatie. Bij deze opname hoor je van ons welke mogelijkheden je hebt. Ook bekijken we de ondergrond en wat we moeten afplakken. Na deze eerste ontmoeting ontvang je binnen twee dagen een voorstel.

Het voorstel: hoe voordelig kan het zijn?

Nadat we een vrijblijvende meting bij je hebben gedaan, krijg je van ons een voorstel. In dit voorstel staan onze werkzaamheden vermeld. Wat gaan we doen? Moet er afgeplakt worden? Hoeveel vierkante meters moeten we spuiten?

Al deze informatie verwerken we in het voorstel. Je zult zien dat je al gauw honderden euro’s bespaart wanneer je je huis laat latex-spuiten door Goedkoop Verfspuiten.

Het project: Goedkoop Verfspuiten voert je opdracht perfect uit!

Na akkoord beginnen we met het project. We plakken eerst alle niet te spuiten onderdelen af (trappen, kozijnen, plafond en eventueel muren). Wanneer we al deze onderdelen hebben afgeplakt, is het tijd om te spuiten. We brengen een eerste laag aan en laten deze drogen. Daarna controleren we nauwgezet de dekking op de gespoten oppervlakten.

Wanneer we vinden dat een oppervlak niet goed dekt, spuiten we een extra basislaag. We spuiten deze basislagen zodat de laatste laag latex verf goed dekt op de muren en/of plafonds. Wanneer de basislagen zijn gedroogd, ronden we met onze eigen spuittechniek de muren/plafonds af. We brengen zorgvuldig een goede, laatste dekkende laag latexverf aan en zorgen dat de oppervlakten volledig gedekt zijn.

Advies over afwerklaag

We hebben een jarenlange ervaring met het spuiten van latex in en rondom Eindhoven. Onze vakmensen weten hoe de wandafwerking de uitstraling van een ruimte beïnvloedt. En dat die uitstraling de ruimte maakt. De gladde afwerklaag van latex kan ook functioneel zijn. Zo zijn er soorten latex die schrobvast en afwasbaar zijn, of soorten die een supermat uiterlijk hebben. Ideaal voor in vettige keukens en vochtige badkamers. De keuze van de afwerklaag is daarom heel belangrijk. We adviseren je er graag over.

Uw spuitwerk in goede handen. Neem vandaag contact met ons op.

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners