T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Goedkoop Verfspuiten onderdeel van Kremers Schilderwerken: hoogwaardig & goedkoop spuitwerk

Goedkoop Verfspuiten onderdeel van Kremers Schilderwerken. Het bedrijf werd halverwege de vorige eeuw opgericht door Henk Kremers. Onder zijn leiding bouwde Kremers Schilderwerken al snel een goede naam op. Hoewel Henk in de jaren zeventig besloot iets anders te gaan doen, bleef hij er bij schilderen. Zijn zoon René hielp hem daarbij in de avonden en weekeindes.

Na een studie aan de heao werd René in eerste instantie boekhouder. Maar in 2006 besloot hij het bedrijf van zijn vader verder te zetten. Sindsdien heeft René ervoor gezorgd dat Kremers Schilderwerken in de wijde omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven opnieuw een begrip is geworden.

Ons bedrijf combineert kwalitatief hoogwaardig schilder- en spuitwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij verzorgen naast spuitwerk ook glas-, behang-, keim en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, en nieuwbouw. Goedkoopverspuiten.nl onderdeel van Kremers Schilderwerken is erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, een erkenning waar we trots op zijn.

Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte is bij ons vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het afleveren van de hoogste kwaliteit spuitwerk en schilderwerk met volledige garantie. Daarnaast hebben kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding prioriteit.

Wil je weten wat Goedkoop Verfspuiten voor je kan betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan via info@goedkoopverfspuiten.nl of 040-84 22 667.

Service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Goedkoop Verfspuiten is een vertrouwensrelatie met de klant essentieel. Daarom zijn onze aandachtspunten kwaliteit, advies en service.

Verder onderscheiden wij ons omdat:

  • we lid zijn van overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • we erkend zijn door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • we ruime garanties bieden
  • we een erkend leerbedrijf zijn

Hoe gaan we te werk

Goedkoopverfspuiten zorgt voor een strak uiterlijk van uw woning of bedrijfspand.

Teamleden

Maak kennis met onze teamleden.

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures en stage mogelijkheden.

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

betere-schilder

Wij zijn aangesloten bij ‘De Betere Schilder’. Daarmee voldoen we aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder geeft u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.

De Betere Schilder monitort ook de klanttevredenheid. Afgelopen november zijn wij als derde van Zuid-Nederland geëindigd met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.4. Daar zijn we erg trots op.

9.4 Klik hier voor meer info

onze partners