T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Stucwerk: welke soorten zijn er?

Naast kwaliteitsschilderwerk biedt Goedkoop Verfspuiten door Kremers Schilderwerken ook diverse soorten stucwerk aan: glad stucwerk, spackspuiten, spachtelputz en betonlook. Voor het uitvoeren van deze soorten stucwerk werken we samen met stucadoorsbedrijven uit de omgeving van Heeze.

Door de jaren heen hebben we projecten naar tevredenheid afgerond. Het succes van ons bedrijf is niet alleen gebaseerd op kwaliteit en professionaliteit, maar zeker ook op een nauwkeurige planning. Hierdoor starten de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip en leveren we het werk binnen de afgesproken termijn op! Met onze jarenlange ervaring garanderen wij een vakkundig eindresultaat. Zo ziet je woning of bedrijfspand er weer jarenlang fantastisch uit.

 Stijl, soort, onderhoud, budget

Welke variant stucwerk je kiest, is voornamelijk een stijlkeuze. Daarnaast is het belangrijk om de mate van onderhoud in overweging te nemen. Je budget is natuurlijk ook bepalend.

Pleister-stucwerk

De meest bekende variant van gladde wandafwerking is glad stucwerk. Glad stucwerk wordt ook vaak gekozen voor het plafond. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten die de gewenste ruimte een heel mooie en aparte look geven.

Kenmerken:

  • Strakke, gladde wanden
  • Goede vochtregulering
  • Beschadigingen zijn gemakkelijk op te vullen

Spachtelputz

Spachtelputz is de meest gebruikte soort sierpleister. Spachtelputz is een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Er zijn verschillende korreldiktes spachtelputz verkrijgbaar, zodat je de keuze hebt uit verschillende structuren.

 Kenmerken:

  • Boen- en stootvast en kleur-echt
  • Aan te brengen in een kleur naar keuze
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten

Stucwerk als ondergrond

Voordat je muren laat behangen of betegelen, kun je deze ter voorbereiding laten stuken. Het stucwerk dient dan dus als ondergrond. De muren worden rechtgemaakt, zodat je behang of tegels gemakkelijk kunt aanbrengen. Hierdoor krijg je een strakker eindresultaat.

Kenmerken:

  • Draagt bij aan een strak eindresultaat
  • Goedkoper omdat het minder glad wordt opgeleverd
  • Alleen geschikt als ondergrond

Meer informatie over stuken?

Heb je vragen? Kremers Schilderwerken denkt graag met je mee bij het vinden van de best passende oplossing. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of een afspraak. Dat kan door te bellen naar 040-84 22 667 of door het contactformulier in te vullen. Hierop kun je vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Ook kun je direct een offerte aanvragen, gebaseerd op je project.

Impressie van de mogelijkheden

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners