T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Latexspuiten: de perfecte manier om muren en plafonds af te werken

Pak je zelf de kwast of roller pakt als je de muren en plafonds in je woning een nieuwe kleur wil geven? Dan wordt het resultaat lang niet altijd zo mooi als je wenst. Zo kan er kleurverschil ontstaan doordat je de verf in verschillende diktes aanbrengt. Hierdoor dekt de verf op bepaalde plaatsen mogelijk niet goed, en dat valt op. Wil je een mooie afwerking van je muren? Kies dan voor latexspuiten met Goedkoop Verfspuiten uit Heeze.

Wat is latexspuiten?

Latexverf is bij de meeste mensen onbekend. Het is hetzelfde als muurverf, al is er een verschil in de manier van aanbrengen. Goedkoop Verfspuiten spuit de verf namelijk op de muur. De verflaag is daardoor veel dikker dan met een kwast of roller het geval is. Dit komt doordat we gebruikmaken van een zogenaamde airless verfspuit. Hierdoor brengen we de latex over de hele muur in dezelfde dikte aan.

De voordelen van latexspuiten

Het grootste voordeel van je muren laten spuiten is dat het resultaat heel strak is. Zo zie je bijvoorbeeld geen banen. Dit gebeurt doorgaans wel wanneer je een roller gebruikt om latex aan te brengen op je muur of plafond. Een ander groot voordeel is dat latexspuiten meestal goedkoper is dan rollen.

Kwaliteit latex

Hoe goed de voorbereiding ook is geweest, zonder een kwalitatief goede latexverf behalen we niet de beoogde kwaliteit in het eindresultaat. Goedkoopverfspuiten.nl werkt daarom met de beste apparatuur en met een hoge kwaliteit latexverf. Zo kun je vertrouwen op ons vakwerk en kun je er gerust op zijn dat je wanden er ook na verloop van tijd nog mooi uitzien.

Aantal meters bepalend voor prijs

Latexverfspuiten is meestal voordeliger dan het laten rollen van je wanden. Hoe groter het aantal meters hoe duidelijker dit tot uitdrukking komt. Het rollen van je wanden is namelijk arbeidsintensiever dan het spuiten van je wanden.

Muren laten spuiten door professional

Wil je latex spuitwerk in nieuwbouw of in je huidige bestaande woning of bedrijfspand? Dit kun je zelf aanbrengen om kosten te besparen. Bedenk wel dat het resultaat minder wordt dan wanneer je het latexspuiten overlaat aan een professional. Door onze jarenlange ervaring weten we immers precies hoe we de latex moeten aanbrengen. Daarbij komt dat wij beschikken over alle nieuwste technieken en materialen. Latexspuiten neemt op deze manier niet veel tijd in beslag.

Voordelen latexspuiten:

  1. Strak eindresultaat
  2. Goedkoper dan rollen
  3. Tijdbesparing
  4. Geen rollerbanen (aanzetten)
  5. Gelijktijdige droging
  6. Snel grote oppervlaktes

Direct een prijsindicatie

Wil je ook weten hoe de prijs van spuitwerk van je wanden en plafonds verschilt ten opzichte van traditioneel werken? Vul dan nu je gegevens en wensen in via onze online offerte. Dan krijg je direct een prijsindicatie. Je kunt de offerte ook per e-mail ontvangen. Bij de meeste projecten doen we daarna een opname ter plekke. Zodoende weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo heb je een juiste prijs voordat we beginnen met de werkzaamheden.

Latexspuiten

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners