T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Wat is Beton Cire?

Beton Cire Unique is een microcement dat bestaat uit een combinatie van cement, gemalen kiezels en zand, aangevuld met speciale kunsthars (resin). Door de toevoeging van de hars is het microcement flexibel en supersterk. Daarnaast is Beton Cire Unique waterdicht en slijtvast.

Beton Cire over tegels

Een bestaande tegelvloer of -wand omtoveren tot een betonlook- vloer of badkamer? Beton Cire Unique kun je over bestaande tegels aanbrengen. Dit bespaart een hoop tijd en puin omdat het niet nodig is de oude tegels eerst te verwijderen. Daarnaast zorgt het voor een extra stevige ondergrond.

Om Beton Cire Unique op tegels aan te brengen, moet het tegelwerk goed vlak liggen. Ook moet alles nog goed vastzitten. Gebruik de ‘kloptest’ om dit te controleren. Het kan nodig zijn om de tegelvloer of -wand eerst te egaliseren. Is de vloer of wand geschikt voor een Beton Cire-vloer of Beton Cire Unique-badkamer? Dan kun je Beton Sire Unique op tegels aanbrengen.

Beton Cire op hout

Wil je je houten meubels in een betonlook-jasje steken? Ook dan biedt Beton Cire uitkomst. Je kunt eenvoudig het product eenvoudig op hout aanbrengen, mits het hout goed voorbehandeld is. Dit houdt in dat je het goed moet schuren en vetvrij moet maken. Vervolgens moet je het hout voorzien van een laag primer. Daarna kun je de Beton Cire aanbrengen op het gewenste meubel. Creëer bijvoorbeeld een fraaie betonlook eettafel of een keukenblad met betonlook.

De verschillende toepassingen

Beton Cire is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, maar ook in veel verschillende ruimtes. Of je nu je kantoor, winkelpand, woonkamer, badkamer, keuken of meubels wil voorzien van een betonlook, met Beton Cire Unique zijn er oneindig veel mogelijkheden.

De vele voordelen

Onze Instant Beton Cire Unique heeft veel voordelen:

  • Oneindig veel toepassingsmogelijkheden
  • Waterdicht en slijtvast
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • 35 kleuren

Heb je vragen over Beton Cire Unique? Ben je enthousiast geworden en overweeg je jouw interieur in een betonlook-jasje te steken, maar heb je nog vragen over de werkwijze? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag op weg een prachtig interieur in betonlook te realiseren.

Impressie van de mogelijkheden

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners