T: 06-46188684 | M: info@goedkoopverfspuiten.nl |
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutubetiktok

Of het nu gaat om latexspuiten, lakspuiten, stucwerk, sierwerk, behangen of schilderwerk, na onze vakkundige werkzaamheden heb je meteen de gewenste sfeer in en/of om je pand. Bovendien heb je er jarenlang geen omkijken meer naar. Kremers Schilderwerken kan in samenspraak met jou een onderhoudsplan opstellen en uitvoeren. Zo kunnen we de optimale staat van het schilderwerk waarborgen. En, net zo belangrijk: je komt zo nooit voor verrassingen te staan.

We beschikken over uitgebreide en actuele kennis van materialen en technieken over wand- en plafondafwerking. En op elk project zetten we gemotiveerde vakmensen in. Hierdoor zijn we in staat de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Tot ons werkgebied behoren interieuropdrachten voor particulieren, maar ook nieuwbouwprojecten, kantoren en winkels.

Latexspuiten

Heb je jouw muren al eens met een roller geverfd? Dan weet je vast nog wel dat er daarna banen te zien waren. Dat is op zich niet gek, want de verf breng je met een roller vaak baan voor baan aan. De verf komt zo in verschillende diktes op je muur. Vind je dit niet mooi? Dan is latexspuiten een goede optie. Je muren laten spuiten zorgt namelijk altijd voor een strak en mooi resultaat.

Lakspuiten

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van alle soorten verf. Het spuiten van wanden en plafonds was al langer gangbaar, maar de tijd van enkel latex-spuiten is voorbij. Door de laatste ontwikkelingen in het schildersvak is nu ook het spuiten van lakverf mogelijk. Met onze mobiele spuitmachines zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen op locatie houtwerk in elke gewenste kleur spuiten, in zowel hoog- als zijdeglans.

Wanden/plafond texen

Snel en netjes je wand(en) en/of plafond gesausd. Op bijna elke ondergrond en in de kleur van jouw keuze. Niet alleen gipsplaten of stucwerk lenen zich uitstekend voor sauzen. Dat geldt ook voor hout, steen, beton en glasweefsel.

Schilderwerkzaamheden

Kremers Schilderwerken wil zich graag onderscheiden van andere schildersbedrijven. Niet alleen door de nette werkwijze, maar ook in flexibiliteit en kwaliteit. Dit betekent een nette uitstraling, nette werkomgeving, afspraken nakomen en goede adviezen. Ook buiten kantooruren.

Stucwerk

Mooie strakke wanden en plafonds geven een supermooie uitstraling aan je bestaande of nieuwbouw-woning. Glad stucwerk kan een huis 'afmaken' zodat je je muren en plafonds hierna met latexverf kunt schilderen of spuiten.

Beton Cire

De kracht van ambacht. Beton Ciré geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Ontdek de ambacht van het stuken!

Impressie van de mogelijkheden

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

betere-schilder

Wij zijn aangesloten bij ‘De Betere Schilder’. Daarmee voldoen we aan een aantal belangrijke kwaliteitseisen: een Betere Schilder geeft u een ­duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens transparante en goedgekeurde leveringsvoorwaarden.

De Betere Schilder monitort ook de klanttevredenheid. Afgelopen november zijn wij als derde van Zuid-Nederland geëindigd met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.4. Daar zijn we erg trots op.

9.4 Klik hier voor meer info

onze partners